f 5
^

Wacom Cintiq 24HD

13 september, 2011 | Lauri Veerde| | Photopoint ajaveeb

Wacomi graafikalauad on tavaliselt sellised lihtsa ilmega plaadid, mis kannavad pliatsiliigutused üle arvutiekraanile. Wacomi täna esitletav Cintiq 24HD on aga ise üks suur ekraan. See arvutigraafikute lembemasin on tegelikult eelmisel aastal esitletud Cintiq 21UX täiustatud versioon. Suurem ja raskem seade on asetatud täiesti uutmoodi alusele, mis võimaldab väga lihtsalt muuta ekraani kaldenurka ning pakub piisavalt tuge ka siis, kui päevatööst väsinud kunstnik ekraani najal unenägudest inspiratsiooni ammutamas on.

previous
next

Video

24″ diagonaaliga 1920 x 1200 pikslit mahutav H-IPS ekraan suudab kuvada senisest oluliselt laiemat värvigammat – 92% Adobe RGB värviruumist. Uhkeid tulevikuautosid aitab disainida 2048 surveastmega ja kuni 40° kaldenurka registreeriv puutepliiats. Ekraani laiale äärisele saab töötades mugavalt toetuda – sinna on lisandunud ka senisest enam juhtnuppe. Kogu see ilu kaalub hämmastavad 30 kg ning maksab Wacom UK andmetel £1,999.99 ehk umbes 2326 €.

 
»