f 5
^

Triinuga ratsutamas

Mis saab olla ühe laupäeva parim ajaviide kui seda pole perega väljasõit loomade keskele. 29.10.2011 Läänemaal Ranna Rantšos said meie lapsed esimest korda elus hobustega lähemalt tuttavaks. Olime tegelikult juba paar päeva varem kodus rääkinud, et võiks minna ja sellest ajast pääle eriti muud teemat õhus polnud kui et “lähme ratsutama, lähme ratsutama” 🙂

Arvatud kartus suure looma ees osutus siiski üsna tagasihoidlikuks ja hobuse selga tõstmisega suuremaid probleeme ei esinenud, eks seda hetke oli juba mõned päevad oodatud ka. Meie pere Roosi kes muidu on väga ettevaatlik kõiksugu uuenduste osas suutis meid heas mõttes taaskord üllatada – Triinu (hobuse nimi) oli talle üsna meele järgi. Sõidu lõppedes jagas Siiri Triinule kodus tehtud leiba. Vaatamata asjaolule, et hobusele leib maitses oli see protsess Siiri jaoks natuke hirmuäratav. Enne ja pärast hobusega jalutamist saime vaadata selleks päevaks juba talvekorterisse majutatud erinevaid koduloomi sh ka ühte üliuhket Tori täkku. Tahame tänada Ranna Rantšo lahket ja toredat pere.


 

«
 
»